Την 8η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Α.Ε. Κυδωνίας, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Β\’ ΕΠΣΧ, μετά από 18 αγωνιστικές, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από Σπάθα (+5) και Παγχανιακό (+8).
Η ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα στη Σούδα, με σκόρερ τους νεαρούς Μάρακα και Κατσουλάκη και το σκορ να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Μάρακας στο 51\’ άνοιξε το σκορ, για να πετύχει το 0-2 στο 58\’ ο Κατσουλάκης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 63\’ με τον Σταθάκη, αλλά ο Μάρακας στο 73\’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Στη Μοναχή Ελιά ο Παγχανιακός επέστρεψε στις νίκες, 3-1 το Νέο Αστέρα, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, με τους Κόσεκ και Γιούλα (σε φωτογραφία από το παιχνίδι) να \”θυμούνται\” τον καλό τους εαυτό. 
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4\’ με τον Γαρυφαλλή, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκαν να παίξουν με… υπηρεσιακό τερματοφύλακα τον Ζαχαριουδάκη. 
Στο 13\’ από πάσα του Κόσεκ ο Γιούλα ισοφάρισε σε 1-1 και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Παγχανιακό ο Στραταριδάκης έκανε το 2-1 στο 72\’ με κεφαλιά από κόρνερ του Κόσεκ.
Ξανά από \”ασσίστ\” του νεαρού Ουκρανού ο Γιούλα με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-1 στο 75\’ και επέστρεψε στα γκολ, φτάνοντας τα 20.
Στη \”μάχη\” των \”νεοφώτιστων\” στα Νεροκούρου ο Άρης Βουκολιών \”ρέφαρε\” την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, κερδίζοντας 3-2 τον Φωστήρα, που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπερτάκη.
Στο 25\’ ο Γιανναράκης με σουτ πέτυχε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Σταμούλης στο 35\’ σε 1-1.
Ο Άρης πήρε ξανά προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γιανναράκης στο 40\’, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, που έμειναν στην εκπνοή του ημιχρόνου με δέκα παίκτες λόγω 2ης κίτρινης του Μαλλιαρού.
Στο 60\’ ο Τατάροβ με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 1-3, για να μειώσει στο 90\’ με κεφαλιά ο Παν. Παλαθούρας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook