Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις που μας άφησε η συνύπαρξη με το νέο μίνι μοντέλο της VW, ήρθε η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων από την ελληνική αντιπροσωπεία αναφορικά με τα κοστολόγια.
Προς το παρόν οι επιλογές εστιάζονται σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης (με 60 και 75 ίππους) του 1.000αρη τρικύλινδρου κινητήρα και τρία επίπεδα εξοπλισμού (take up!, move up! και high up!). Γύρω στο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν οι τιμές των πεντάθυρων εκδόσεων, καθώς και η χρέωση για το αυτόματο κιβώτιο.

Η βασική έκδοση take up! διαθέτει υποβοηθούμενο τιμόνι, κλιματισμό και τέσσερις αερόσακους. Η επόμενη έκδοση move up! Έχει επιπλέον ESP, ηλεκτρικά παράθυρα, τηλεχειριζόμενες κλειδαριές, ραδιοCD και διαιρούμενο πίσω κάθισμα. Η πλουσιότερη high up! Διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς ομίχλης και θερμαινόμενα καθίσματα. Επίσης υπάρχουν και δύο ειδικές εκδόσεις black up! και White up! με αντίστοιχους εξωτερικούς χρωματισμούς

\"\"

 
Take up 60 ps: 8.990 (8.333)
Move up 60 ps: 10.150 (9.411)
Move up 75 ps: 10.790 (10.016)
High up 75 ps: 11.730 (10.886)
(σε παρένθεση οι τιμές με απόσυρση)
 
Να σημειωθεί τέλος ότι ιδιαίτερα προσιτές είναι οι τιμές ορισμένων επιπλέον στοιχείων όπως το σύστημα city emergency braking (σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα μπορεί να περιορίσει ή ακόμα και να ελαχιστοποιήσει την περίπτωση μιας επικείμενης σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα) με ένα επιπλέον κόστος 240 ευρώ. Επίσης το σύστημα maps+more που είναι ένα φορητό αποσπώμενο σύστημα πολυμέσων/πλοήγησης/τηλεφώνου και διαφόρων γενικών πληροφοριών του αυτοκινήτου (υπολογιστής ταξιδίου, εκαπιδευτής οικονομικής οδήγησης , κ.α.) χρεώνεται με 340 ευρώ.



(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook