Κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης των Χανίων έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Νίκος Χατζηδάκης στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας. Ο κ.Χατζηδάκης τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση και ότι ακόμα απαιτείται να βγει η χρονιά ένα ποσό της τάξεως των 170 χιλιάδων ευρώ και για αυτό ζήτησε τη συμπαράσταση τόσο του απλού κόσμου όσο και των επιχειρηματιών της πόλης «Είναι υποχρέωση των επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στη πόλη και άρα έχουν οφέλη από τους πολίτες της, να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα που εκπροσωπεύει τα Χανιά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ακόμα και με οποιοδήποτε ποσό. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία πρέπει να μετάσχουν όλοι ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Από τους απλούς φιλάθλους έως τους μεγάλους επιχειρηματίες».
Ως γνωστό η τιμή της κάθε μετοχής κοστίζει 5 ευρώ, και αρκεί κάποιος για να μετάσχει στη διαδικασία να αγοράσει 10 κομμάτια (50 ευρώ). Από την άλλη δεν υπάρχει ανώτατο πλαφόν που σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα μπορεί να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου.

Ο κ.Χατζηδάκης όπως τόνισε έχει ήδη στείλει σε πολλούς επιχειρηματίες προσωπικές επιστολές αναλύοντας το σχέδιο της ΠΑΕ και ζητώντας τους να βοηθήσουν, ενώ επεσήμανε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και προσωπικές επαφές. «Έχουμε στείλει επιστολές σε πάρα πολλούς επιχειρηματίες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσω προσωπικά ένα κύκλο επαφών με επιχειρηματίες προκειμένου να τους εξηγήσουμε τη κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και να τους ζητήσουμε να συνδράμουν στη προσπάθεια. Όποιος επιχειρηματίας θα βοηθήσει, το όνομα του ή η επωνυμία της επιχείρησής του θα αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ και θα γνωστοποιείται μέσω της μεγαφωνικής του σταδίου στα εντός έδρας παιχνίδια ώστε να γνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος ποιος βοηθάει τον ΑΟΧ.»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας «για την ανοχή και την υπομονή που έχουν επιδείξει όλα αυτό το διάστημα καθώς για πρώτη φορά παίκτες του ΑΟΧ, Χανιώτες και μη αγωνίζονται απλήρωτοι δείχνοντας μεγάλη ανοχή στο πρόβλημα και για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook