Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά που διερευνούν το άγριο φονικό που έχει συγκλονίσει από την προηγούμενη Τρίτη τη μικρή κοινωνία του Καβρού στον Αποκόρωνα Χανίων .

Υπενθυμίζεται πως προχθές αργά το απόγευμα βρέθηκε νεκρός από στενό συγγενικό πρόσωπο ο 76χρονος κτηνοτρόφος Στέλιος Τσαπάκης.

Ο 76χρονος,σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε στον τόπο του εγκλήματος, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, είχε πυροβοληθεί μια φορά με πιστόλι ή περίστροφο στην κοιλιά, ενώ έφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι ελαφρές κακώσεις.

Τις διαπιστώσεις από την αυτοψία, επιβεβαίωσαν και τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε σήμερα ο κ.Μπελιβάνης.

Ο 76χρονος έφερε ένα τυφλό τραύμα στην κοιλιακή χώρα το οποίο προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο (πιστόλι ή περίστροφο) και εξαιτίας του οποίου έσπασε αορτή με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να πεθάνει από αιμορραγία.

Να σημειωθεί πως η σφαίρα βρέθηκε σφηνωμένη στην σπονδυλική στήλη και το διαμέτρημά της είναι 22 ή 7,65.

Επιπλέον ο 76χρονος είχε και πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από κάποιο αντικείμενο, ξύλο ή ίσως και από το πιστόλι, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο δράστης – για κάποιο λόγο – πρώτα χτύπησε τον ηλικιωμένο και στην συνέχεια τον πυροβόλησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τσέπες του θύματος βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ περίπου τα οποία δεν πήραν οι δράστες ή ο δράστης ενώ έλειπε το κινητό τηλέφωνο του 76χρονου κτηνοτρόφου.

Επισημαίνεται επίσης, πως λίγη ώρα πριν έχει τη μοιραία συνάντηση που του στοίχησε τη ζωή ο ηλικιωμένος, κι ενώ βρίσκονταν σε καφενείο της περιοχής, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και αμέσως έφυγε για το ποιμνιοστάσιο του όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Όλες αυτές τις λεπτομέρειες διερευνούν εξονυχιστικά οι αστυνομικές αρχές των Χανίων που έχουν κάνει και κάποιθες προσαγωγές, ενώ εκτιμάται πως αργά η γρήγορα θα βρουν την άκρη του νήματος της στυγερής δολοφονίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook