Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που ένας ατίθασος 20χρονος από τη Ρόδο τάραξε τα ήρεμα νερά της ελληνικής showbiz, για να δώσει τη δική του pop εκδοχή στη λέξη «ασυμβίβαστος». Πολλοί είχαν προεξοφλήσει το πρόωρο τέλος της καριέρας του. Κι όμως, ο Niνo είναι ακόμη εδώ...

«Αν με δεις εμένα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου σε εξώφυλλο με τη συγκατάθεσή μου, την ίδια στιγμή ο Θεός που μας ακούει να ξέρει πως θα πρέπει να πάω στην Κόλαση. Έτσι όπως με ρώτησες όμως, να ποζάρω, όχι να με τραβήξουν, παρά τη θέλησή μου σε μια έξοδο».

«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω, που είναι καλά η οικογένειά μου και που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να υπηρετώ τον κόσμο της μουσικής. Τώρα μπορεί να μας διαβάσουν διάφοροι που κάνουν σχόλια και να πουν “υπηρετείς τη μουσική, είσαι ταγμένος λες στη μουσική …κι έχεις πει αυτές τις μαλακίες;”. Για κάποιους τα τραγούδια μου είναι τραγικά. ΟΚ. Αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδιστής. Είμαι εραστής της τέχνης. Δεν μετέτρεψα το χόμπι μου σε επάγγελμα. Απλά με πληρώνουν για την αγάπη μου».

«Αυτή η ερώτηση αφορά και σε έναν άλλον άνθρωπο. Εγώ μπορώ να σου απαντήσω οτιδήποτε έχει να κάνει μ’ εμένα. Όσον αφορά εμένα λοιπόν, είμαι πάρα πολύ καλά, ποτέ δεν ήμουν τόσο καλά».

«Ναι, το βρήκα το άλλο μου μισό. Και αυτό συμβαίνει μία φορά σε αυτή τη ζωή. Δεν θα σου ξαναπώ ότι το βρήκα».

«O σκοπός όλων των ανθρώπων είναι να προσέχει ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν οικογένεια. Ναι, μπορώ να με φανταστώ με οικογένεια, γιατί να μη νιώθω έτοιμος. Αυτή η χαρά που σου δίνει ένα παιδί όταν γεννηθεί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν κάνει παιδιά και κλαίνε από χαρά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Λένε για κάποιον που κάνει οικογένεια ότι χάθηκε. Μα χάθηκε γιατί έχει όλη τη ζωή στα χέρια του. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την οικογένεια».

(yupi)