Πόσων ετών είναι η ηθοποιός Rachel Weisz; Στην εποχή του Διαδικτύου, αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να μάθει: σε λίγο θα γίνει 41 ετών, αφού γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1970.

Τώρα, η εταιρεία κολοσσός των καλλυντικών L\’ Oreal αναγκάζεται να αποσύρει έντυπη διαφήμισή της στη Βρετανία, διότι στις φωτογραφίες η Βάις εμφανίζεται σαν… 20χρονη, με πεντακάθαρο και απαλό πρόσωπο χωρίς ίχνος ρυτίδας.

Η αρμόδια βρετανική Αρχή για τον ανταγωνισμό στη διαφήμιση (Advertising Standards Authority ) έκρινε ότι «παραπλανάται το κοινό εφόσον έχει γίνει προσπάθεια να εμφανιστούν ως πολύ πιο αποτελεσματικά τα αποτελέσματα της χρήσης του προϊόντος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα». Το συγκεκριμένο προϊόν είναι η κρέμα αντιγήρανσης Revitalift Repair 10.

\"http://www.blogcdn.com/www.mydaily.co.uk/media/2010/10/rachel-weisz.jpg\"

Η Weisz «πρωταγωνιστεί» στην επίμαχη έντυπη διαφήμιση με μία σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών. «Εγινε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα ο φωτισμός, όπως επιτρέπουν οι διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας για τις διαφημίσεις» ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ωστόσο, δέχθηκε να αποσύρει προσωρινά τη διαφήμιση και να την λανσάρει αργότερα, παρουσιάζοντας μία πιο ρεαλιστική εκδοχή του προσώπου της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Ο Επίμονος Κηπουρός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook