Η Νικολέττα Ράλλη έκανε την εμφάνιση της σαν κομήτης στη…σκληρή μεσημεριανή ζώνη και απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι. Η νεαρή παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! και αποκαλύπτει ότι πριν δεχθεί την πρόταση από το STAR είχε πάρει άλλη απόφαση. «Είχα συμφωνήσει να είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…»

\"\"

Η νεαρή παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι «στο STAR υπήρξε αντικατάσταση εκπομπής και όχι παρουσιάστρια. Δεν πήγα να πάρω ξαναζεσταμένο φαγητό» ενώ εξομολογείται: «Δεν γνωρίζω και, προσωπικά, δεν έχω καμία ενημέρωση από το σταθμό σχετικά με τις φήμες για την αντικατάστασή μου από την Ελεονώρα».

\"\"

Όσο για τα προσωπικά της είναι ξεκάθαρη: «Τον προηγούμενο σύντροφό μου σίγουρα δεν τον ξέχασα. Τον σκέφτομαι αρκετές φορές. Ζήσαμε μαζί τέσσερα χρόνια. Τον νοιάζομαι και τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ».
Πώς ακριβώς μπήκε η Νικολέττα Ράλλη στην καθημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα;

Πώς αντιδράσατε όταν σας προτάθηκε να αναλάβετε την παρουσίαση του \”Made In Star\”;

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πριν συναντηθώ με τον Σταμάτη Μαλέλη είχα μια διαίσθηση ότι κάτι καλό με περιμένει. Μάλιστα, χωρίς να έχω καμία ιδέα είχα πει στην μητέρα μου \”Βρε μαμά, λες να φύγει η Λαμπίρη και να με θέλουν για τη μεσημεριανή εκπομπή\”; Οι πρώτες κουβέντες του ήταν οι εξής: \”Σε θέλω να αναλάβεις την καινούρια μεσημεριανή εκπομπή\”. Δεν ταράχτηκα όμως καθόλου γιατί έβλεπα να γίνονται πραγματικότητα όσα είχα σκεφτεί.

\"\"

Υπήρχαν δεύτερες σκέψεις μέχρι να απαντήσετε θετικά;

Προβληματίστηκα για λίγα μόνο λεπτά επειδή πριν πάω στο ραντεβού αυτό είχα συμφωνήσει να είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν θα ξεχάσω την αντίδραση του Μαλέλη όταν του το ανέφερα. \”Τι λες κορίτσι μου, εδώ σου δίνω δική σου εκπομπή και εσύ θα πας να γίνεις πανελίστρια\”; Μετά από λίγο ήμουν απόλυτα σίγουρη βέβαια για την επιλογή μου να δεχτώ την πρότασή του και μόλις βγήκα από το γραφείο του ένιωθα απόλυτα ευτυχισμένη.»

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook