Η  παγωνιά «σκότωσε» έναν μοναχικό  γέροντα που ξεψύχησε αβοήθητος μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Σκοπέλου της Λέσβου! Ένας συγχωριανός του βρήκε το άψυχο σώμα του 74χρονου ξυλιασμένο πάνω στο κρεβάτι του και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Γέρας.

Οι  αστυνομικοί δεν βρήκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο άτυχος 74χρονος έχασε τη ζωή του επειδή δεν άντεξε στις πολικές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 *** Όμως, το ίδιο επικίνδυνη μπορεί να γίνει και η… θαλπωρή! Στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ένας ηλικιωμένος στο σπίτι του οποίου στο Σουφλί ξέσπασε πυρκαγιά. Οι πυροσβέστες τον βρήκαν με χαμένες τις αισθήσεις του από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα και τον απεγκλώβισαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται και πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από την σόμπα που είχε ανάψει ο γέροντας για να αντιμετωπίσει την παγωνιά.

*** Στα Γιάννενα καταστράφηκαν η στέγη και το ταβάνι μιας μονοκατοικίας όταν ξέσπασε πυρκαγιά που προκλήθηκε πιθανότατα από την εστία θέρμανσης, με αποτέλεσμα να ξεσπιτωθούν οι ένοικοί της. Η Πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά και ερευνά για τα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook