Την αισιοδοξία του για την γρήγορη ανάταξη και ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Κρήτη  μέσω των νέων έργων, εξέφρασε σήμερα Τρίτη ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος δέχτηκε στο γραφείο του την διοίκηση του συνδικάτου οικοδόμων του Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος των οικοδόμων Μανόλης Νικολουδάκης περιέγραψε την δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της οικοδομής στο νησί, και την κατακόρυφη όπως είπε άνοδο της ανεργίας του κλάδου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης, από την πλευρά του, δήλωσε αλληλέγγυος στα προβλήματα του κλάδου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα πρόκειται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για όλες τις ειδικότητες στον οικοδομικό τομέα μέσω των έργων που πρόκειται να δημοπρατηθούν και να κατασκευαστούν στην Κρήτη.

Οι εκπρόσωποι των οικοδόμων, ζήτησαν επίσης, οι ανασφάλιστοι συνάδελφοι τους να ασφαλιστούν αυτοί και τα μέλη των οικογενειών τους μέσω του λεγόμενου λογαριασμού ενσήμων υπέρ αγνώστων, αίτημα που πρόκειται να μεταφέρει ο Περιφερειάρχης άμεσα στον αρμόδιο Υπουργό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook