Οι ΝΕΟΙ Νεάπολης ξεκινούν και φέτος τις εκδηλώσεις για την περίοδο της αποκριάς, την Κυριακή 5 του μήνα με την βραδιά καπέλου που πολλά χρόνια τώρα είναι η αφετηρία της καρναβαλικής περιόδου για την περιοχή μας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που ξεκίνησε το 2005 είναι ουσιαστικά ένας τρόπος ώστε να μπουν όλο και περισσότεροι στην διαδικασία της δημιουργίας ενός καπέλου και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές δέχονται για συμμετοχή στον διαγωνισμό μόνο αυτοσχέδια καπέλα. Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες επιλέγουν θέματα που έχουν να κάνουν και με την επικαιρότητα, την εργασία τους, τις διαφορές καταστάσεις που είναι ευρέως γνωστές αλλά και φανταστικά με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν τους κριτές που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους θαμώνες της εκδήλωσης.

Με την μέθοδο του πιο δυνατού χειροκροτήματος οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στον τελικό όπου και εκεί με την ίδια μέθοδο συν τις ζητωκραυγές και τα συνθήματα κατακτούν τις τρείς πρώτες θέσεις. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων που κάθε χρόνο προγραμματίζουν οι ΝΕΟΙ Νεάπολης .

Το φετινό τους πρόγραμμα έχει τρεις μόνο εκδηλώσεις από την στιγμή που η περίοδος της αποκριάς φέτος είναι πολύ νωρίς και δεν υπήρχε ικανός χρόνος μετά από τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων για να τις διοργανώσουν.

Οι απόκριες ξεκινούν λοιπόν για την περιοχή μας την ερχόμενη Κυριακή στο κέντρο της πλατείας της Νεάπολης και στο ΣΤΑΘΜΟΣ καφέ με τους ΝΕΟΥΣ να προκαλούν όσους έχουν την διάθεση να ετοιμάσουν την δική τους ιδέα σε καπέλο και προσκαλούν όλους τους φίλους τους για να ξεφύγουν έστω για μια βραδιά από την πίεση της καθημερινότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook