Η προβληματική προετοιμασία που έκανε κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και η αγωνιστική απραξία 2 μηνών (που βέβαια υπήρχε και για τον αντίπαλο), έδειξαν να επηρεάζουν τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, που ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ με 11-5 από τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του "τριφυλλιού", ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη, που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο οκτάλεπτο και με 5-0 και στο ημίχρονο με 7-1.

Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα φάνηκε να υπάρχει μία βελτίωση στο ΝΟΧ, που όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο από το να κρατήσει τη διαφορά στα ίδια επίπεδα με το πρώτο ημίχρονο, με το επιμέρους σκορ στις δύο τελευταίες περιόδους να είναι 4-4.

Τέσσερις παίκτες, οι Αφρουδάκης, Αληχανίδης, Κοκκινάκης και Τσόκας πέτυχαν από 2 γκολ για τον ΠαναθηναΪκό, ενώ για την ομάδα των Χανίων τόσα γκολ έβαλε ο Μπατάκης.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-0, 1-3, 3-1

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος, Στελλάτος 1, Γ. Κόχειλας 1, Ν. Κόχειλας, Αληχανίδης 2, Κοκκινάκης 2, Αφρουδάκης Γ 2. Αφρουδάκης Ζ. Δερμιτζάκης Χρ. 1, Γερακούδης, Τσόκας, 2, Τούμπουρος, Παπαδήμητρακόπουλος.

Ν.Ο. Χανίων (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολανάκης, Μπατάκης 2, Φωκάς 1, Λειψάκης 1, Ντούλος 1, Μαζοκοπάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Κουμής.


Λευτέρης Αντωνακάκης