Προφυλακιστέος κρίθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί στην Στυλίδα ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 30χρονο Άλβανο, ύστερα από καυγά μεταξύ των θαμώνων στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, κατά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα και σε κατάσταση ανάγκης και ψυχικής ορμής γεγονός που αναιρεί το άδικο της πράξης.

Στη συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων την Τρίτη συμμετείχε και ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος ζήτησε από τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας και μόνιμους κατοίκους της περιοχής της Στυλίδας, που συμμετείχαν επίσης στον καβγά, να αποχωρήσουν από το κατάστημα.

Οι αλλοδαποί, που αποχώρησαν από το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, έκλεψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 54χρονου, απείλησαν και έβρισαν τον ίδιο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 30χρονος, ο οποίος και δέχτηκε τα πυρά, επέστρεψε στο κατάστημα, κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, που ακολούθησε μεταξύ τους, ο ιδιοκτήτης του καφέ- ουζερί τον πυροβόλησε θανάσιμα με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook