Ο Βουλευτής Λασιθίου και Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών μετά από επιστολή του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου σχετικά με το αίτημα που υπέβαλλε στην Περιφέρεια Κρήτης περί χρηματοδότησης για την ανόρυξη γεώτρησης προς εξυπηρέτηση των αρδευτικών αναγκών της Δημοτικής Κοινότητας Κριτσάς.

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης ύστερα από επιστολή του Βιοτεχνικού Πάρκου Αγ. Νικολάου το οποίο ζητά την ψήφιση σχετικού άρθρου στο σχέδιο νόμου για τα επιχειρηματικά πάρκα το οποίο και επιτρέπει να γίνεται διανομή Οικοπέδων χωρίς πρόσθετες ή άλλες επιβαρύνσεις.

• Αναφορά για την κα. Υπουργό Παιδείας κατόπιν ψηφίσματος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου για τη διατήρηση των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης το οποίο ζητούν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και μαθητές των ΤΑΔ Ν. Λασιθίου.

• Αναφορά για την κα. Υπουργό Απασχόλησης κατόπιν επιστολής του Δήμου Σητείας σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στην αποπεράτωση και παράδοση του οικισμού ΣΗΤΕΙΑ καθώς και στη φύλαξή του.

• Αναφορά για την κα. Υπουργό Παιδείας σχετικά με τη μη κατάργηση του Γυμνασίου Τζερμιάδου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λασιθίου από 12/1/11 και το οποίο θα προκαλούσε αντιδράσεις των φορέων και των κατοίκων της περιοχής, αν εφαρμοστεί.

• Αναφορές για την κ. Υπουργό Απασχόλησης μετά από αιτήματα πολιτών που αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook