Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η Ally Pinnock ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση της Αυστραλίας. Το ξανθό και πολύ γελαστό κορίτσι πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου της αυστραλιανής τηλεόρασης στο «Balls of Streel».

Η ζουμερή και χυμώδης Ally φωτογραφήθηκε για το Maxim της Αυστραλίας και όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογράφησή της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό εξήγησε πως έμπλεξε με την τηλεόραση.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σαν γραφίστρια, αλλά στην ιδέα ότι θα έμενα εγκλωβισμένη σε ένα γραφείο με έπιανε τρέλα. Και μου πληρώνανε ήθελα να φύγω. Ετσι λοιπόν μια μέρα καθώς πήγαινα βόλτα με το ποδήλατό μου έχασα την ισορροπία μου και έπεσα σε ένα σταθμευμένο τρέιλερ. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσω τον αγκώνα μου και να χάσω τη δουλειά μου. Στη συνέχεια έστειλα το βιογραφικό σε τηλεοπτικές εκπομπές, έκανα διάφορα δοκιμαστικά και να’ μαι. Εδώ και λίγο καιρό δουλεύω σε αυτό το σόου και είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί κάνω αυτό που αρέσει».

Η Ally μίλησε και για το ρόλο της στο σόου: «Το ‘Balls of Steel’ είναι ένα σόου στο οποίο εμπλέκονται πολλοί ανθρώπινοι χαρακτήρες. Εμένα ο ρόλος μου είναι να ‘ξελογιάζω’ τους άνδρες μπροστά στις κοπέλες τους αλλά να το κάνω με τρόπο αστείο που κάνει έξαλλες τις κοπέλες. Ο ρόλος μου είναι αστείος και πολύ δύσκολος. Σε κάθε επεισόδιο του σόου κάνω και διαφορετική δουλειά. Είμαι φωτογράφος, γυμνάστρια, πωλήτρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε».

\"https://lh5.googleusercontent.com/-sMIIQF4TwUo/TytyaSMA7qI/AAAAAAAAf58/rGjD0HNtGHM/s512/ally-pinnock-feb-maxim-australia-04-435x580.jpg\"

\"https://lh5.googleusercontent.com/-yAel-qm8gos/TytyZodP-2I/AAAAAAAAf50/V750rVegzWI/s512/ally-pinnock-feb-maxim-australia-01-435x580.jpg\"

\"https://lh6.googleusercontent.com/-JFld3CFIESE/TytyZ-3PHxI/AAAAAAAAf54/AaTwCk044ao/s512/ally-pinnock-feb-maxim-australia-03-435x580.jpg\"
\"https://lh5.googleusercontent.com/-Dqt86fjFfyc/TytyZTB8W8I/AAAAAAAAf5s/TY2uwASBf-w/s595/ally-pinnock-feature.jpg\"

(protothema)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook