Ταξιδέψατε πρόσφατα με αεροπλάνο; Γνωρίσατε ένα ενδιαφέρον και ελκυστικό άτομο και φλερτάρατε; Χαθήκατε μετά την προσγείωση;

Εάν η απάντησή σας είναι «ναι» στα παραπάνω ερωτήματα, τότε υπάρχει μια ιστοσελίδα που μπορεί να σας βοηθήσει.

Το «We Met on a Plane» είναι δημιούργημα του Will Scully-Power και πρόκειται για μια σελίδα που φέρνει κοντά τα άτομα που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αλλά για κάποιον λόγο δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα και έχασαν επαφή.

Όπως λέει 0 31χρονος Will, η ιδέα προέκυψε όταν κι εκείνος γνώρισε την κοπέλα του μέσα στο αεροπλάνο και παραλίγο να «χάσει» τον έρωτα της ζωής του επειδή ντρεπόταν να ζητήσει το νούμερό της!

«4.000 άνθρωποι το μήνα κάνουν αναζήτηση στο Google «we met on a plane» (δηλαδή συναντηθήκαμε σε αεροπλάνο). Αυτά τα δεδομένα ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι υπήρχε ενδιαφέρον για μια τέτοια ιστοσελίδα και πως δεν ήμουν ο μόνος με τέτοια περίπτωση», λέει ο Will Scully-Power.

\"wemetonaplane\"

Βρήκε, λοιπόν, έναν τρόπο να επικοινωνήσουν αυτοί οι δύο τυχαίοι άνθρωποι μεταξύ τους, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν το όνομά του άλλου.

Η ιστοσελίδα wemetonaplane.com σου δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσεις τον αριθμό της πτήσης, τον τόπο αναχώρησης και τον προορισμό, καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εντοπίσουν οποιαδήποτε άλλη «αγγελία» για τη συγκεκριμένη πτήση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαντήσουν ή να δημιουργήσουν τη δική τους καταχώρηση για το άτομο που ψάχνουν, με την ελπίδα ότι θα δει την αγγελία και θα μπορέσουν να συναντηθούν.

Μπορείς επίσης να μοιραστείς την καταχώρησή σου σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, αυξάνοντας τις πιθανότητες να βρεις τον χαμένο σου έρωτα.

(mediagate)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook