Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Σητεία, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ένας 35χρονος ημεδαπός για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, προσήγαγαν τον 35χρονο, ως ύποπτο κλοπής Ι.Χ.Φ αυτοκίνητου ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε αφαιρέσει το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε σε αγροτική περιοχή.

Επίσης, στην κατοχή του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) ναρκωτικά χάπια, άνευ ιατρικής συνταγής. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην κάτοχο του.

Στο μεταξύ Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, 19χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 19 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook