Επανορθώθηκε η παράλειψη της απουσίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων απο την νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Την παράλειψη είχε εντοπίσει το Flashnews.gr (δείτε ΕΔΩ) , επισημαίνοντας πως το ότι επρόκειτο για παράλειψη και όχι για οτιδήποτε άλλο μπορούσαν να σκεφτούν οι \”κακοπροαίρετοι\”, φαινόταν και απο το ότι φωτογραφίες του μουσείου υπήρχαν στο \”φωτογραφικό λεύκωμα\” της ιστοσελίδας.

Όμως στην ενότητα \”Τουρισμός-Πολιτισμός/Μουσεία\”, ενώ υπήρχε ενημέρωση για όλα τα Αρχαιολογικά και πάσης φύσεως μουσεία, απουσίαζε η παραμικρή αναφορά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων.

Τελικά, η ιστοσελίδα διορθώθηκε και το Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων, εντάχθηκε στην σχετική ενότητα, έστω και στο τέλος, ενώ καλό θα ήταν να \”ανέβει\” στην θέση που αρμόζει μαζί με τα κεντρικά Αρχαιολογικά Μουσεία των άλλων πόλεων της Κρήτης.

Επίσης, καλό θα ήταν να συμπεριληφθούν και το Πολεμικό Μουσείο Χανίων, όπως και το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, το οποίο μπορεί να μην φέρει στον τίτλο την λέξη \”μουσείο\” αλλά αποτελεί έναν ζωντανό χώρο μνήμης, που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη και αρχειακή συλλογή εγγράφων και ντοκουμέντων που αφορούν στην Κρήτη, από την Ενετοκρατία έως σήμερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook