Με την τελευταία προπόνηση να γίνεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 20η αγωνιστική της Super League.

O Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον συμπολίτη αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Μάντζιο και Μποντόρ καθώς και τους Χαριτωνίδη , Νύκταρη, και Ξενοδόχοφ .

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι : Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Ζαχαράκης, Βάντο, Πίτσος, Μονιάκης, Γεωργίου, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Παπουλής, Ζορμπάς, Ουκάρ, Καμπάνταης και Σίσιτς.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς με τον Εργοτέλη αναμένεται να είναι ίδια με την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα βρίσκεται ο Μπούρμπος, αριστερά ο Βάντο και στα στόπερ οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάλαϊτζιτς με τον Βερόν έχοντας λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Ζόρντι Λόπεθ. Όσο για την επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείται από τον Παπουλή αριστερά, τον Σίσιτς δεξιά και τον Καμπάνταη στην κορυφή.

«Παραλάβετε έγκαιρα εισιτήρια»

Από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ εκδόθηκε ανακοίνωση την Παρασκευή το απόγευμα για τους φιλάθλους της ομάδας στην οποία τονίζεται ότι θα πρέπει να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα τα εισιτήρια τους για τον αγώνα προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν καθώς και σε αυτό το ματς του Εργοτέλη θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

\”Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ παρακαλεί τους φίλους της ομάδας μας να παραλάβουν έγκαιρα εισιτήριο για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Οπως είναι γνωστό στο παγκρήτιο ισχύει το ηλεκτρονικό εισiτήριο.Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας μας ότι αν και η ΠΑΕ ΟΦΗ δε ζήτησε εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, βάσει των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το παιχνίδι, οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να το παρακαλουθήσουν με διακριτικά του ΟΦΗ στις θύρες 5,6,7 και 8.

Επειδή η αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί επίδειξη ταυτότητας και υπάρχει καθυστέρηση κατά την αγορά του, η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τον κόσμο
της ομάδας μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του από τα παρακάτω σημεία, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα
στα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου:

Γραφεία ΠΑΕ Εργοτέλης (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810313959)
Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246)
Το Σάββατο τα εκδοτήρια του Παγκρητίου θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 για να εξυπηρετούν το κοινό.

Τέλος καλεί τους φίλους του ΟΦΗ, να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο Στάδιο, για να μην ταλαιπωρηθούν με τη χρήση του ηλεκτρονικού
εισιτηρίου κατά την είσοδό τους στις κερκίδες\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook