Τα έπαθλα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 20ο πανελλήνιο πρωτάθλημα και της 3ης για το 9ο πανελλήνιο Κύπελλο κανόε καγιάκ σπριντ 2010 παρέλαβε τη Δευτέρα (21/2) το βράδυ ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.

Τα βραβεία από την Ομοσπονδία η οποία συνεχάρη τον Χανιώτικο Όμιλο για την εξαιρετική του πορεία τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε, παρέλαβε ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ. Δημήτρης Καλλιβρετάκης.

Όπως τονίζει ο κ. Καλλιβρετάκης, «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη βράβευση από την Ομοσπονδία και που παρευρέθηκα σε μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τον Όμιλο. Το έτος 2010, το κανόε καγιάκ πραγματοποίησε πολύ καλή δουλειά, κάτι που αποδεικνύεται από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα και της 3ης στο Κύπελλο. Αυτή η επιτυχία όμως δεν είναι αποκλειστικά κομμάτι του καγιάκ αλλά αντανακλά σε όλο τον Ν.Ο. Χανίων, ο οποίος αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που παράγει και τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει όλα τα τμήματά του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ομοσπονδία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ενώ πραγματοποίησε και άλλες βραβεύσεις σε σωματεία και αθλητές για τις διακρίσεις τους το περασμένο έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook