Κατά πεδιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια παράλια οι μέγιστες θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα δυτικότερα τμήματα του Κρητικού η ένταση των ανέμων θα φτάνει κατά περιόδους τα 8 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 5/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 5/2, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 5/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 16 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις, νότιοι εντάσεως μέχρι και τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τους ανέμους να παρουσιάζουν μικρή εξασθένιση και τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου ενώ οι νότιοι άνεμοι θα διατηρηθούν φτάνοντας μέχρι και τα 5 μποφόρ