Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Βράδυ» της Παρασκευής και μίλησαν για τις εξελίξεις στον Alpha αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το πόσο καλοί είμαστε πάντως. Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τις συγκυρίες. Πιστεύω γενικά πως η ζωή είναι συγκυρίες. Έτυχε να έχω ένα συμβόλαιο που τελειώνει τον Ιούνιο που μας έρχεται» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια για την παραμονή της και αυτή τη σεζόν στον κανάλι όπου εργάζεται ενώ συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένας καθρέπτης του τι συμβαίνει γενικότερα στη χώρα. Υπάρχει μια αναταραχή και υπάρχουν απώλειες παντού».

Πώς αντιμετωπίζει όμως η ίδια το ότι εργάζεται σε μια τόσο δύσκολη σεζόν; «Αισθάνομαι πολύ προνομιούχα, πάρα πολύ τυχερή, πολλές φορές νιώθω ενοχές επειδή δουλεύω. Λες και είναι αμαρτία το να δουλεύεις και να παίρνεις τον μισθό σου! Κι όμως αισθάνομαι άσχημα γιατί κάποιοι άνθρωποι πεινάνε, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους, κάποιοι δεν έχουν καν πετρέλαιο να βάλουν στα σπίτια τους και είναι γύρω μου αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι μακριά μου» παραδέχτηκε η ίδια.

http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_9e4958b06349ca35ad382422e7027dbf.jpg

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια στιγμή ένα πρωινό, είπε: «Η  ζήλια είναι ένα συναίσθημα που γενικά δεν το έχω. Είμαι πάρα πολύ καλυμμένη με αυτό που κάνω. Είχα προτάσεις για πρωινό, πολλές φορές. Πιστεύω ότι αυτοί που κάνουν πρωινό είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους. […] Το πρωινό ξύπνημα ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη» ενώ παραδέχτηκε ο μικρός: «Επί πάρα πολύ μεγάλο διάστημα χτυπούσα πόρτα και δεν άνοιγε καμία».

Τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε και για τον χαρακτήρα της: «Μου αρέσει να χειρίζομαι τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι αλλά μέχρι εκεί. […] Δεν κρατάω ποτέ κακία και θυμό. Φυσιολογικοί άνθρωποι είμαστε και υπάρχουν και φωνές… Αλλά άλλο αυτό και άλλο του να κρατάς τον θυμό σου. Εγώ δεν τον κρατάω, τον βγάζω τον θυμό μου. Είμαι εξωστρεφής σε αυτό […] Δεν βαριέται ο άλλος δίπλα μου» ενώ για τα ελαττώματα του χαρακτήρα της ανέφερε: «Την κάνω την αυτοκριτική μου! Ξέρω τι είμαι, ξέρω τι έχω και το έχω πει πως δεν θα μπορούσα να παραμείνω τόσα χρόνια με έναν άντρα παρά μόνο με τον άντρα μου».


(yupi)