Προφανώς οι εξηγήσεις του προέδρου του Αετού Παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη για τα όσα διαδραματίστηκαν τη Κυριακή στα Ανώγεια κρίθηκαν ανεπαρκείς από τους ανθρώπους του Πανακρωτηριακού.

Μάλιστα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου (athleticradio) ο Αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Γ.Μπατζακάκης εξέφρασε για μια ακόμα φορά τα παράπονα του για όσα συνέβησαν στα Ανώγεια, αλλά κυρίως τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο περιφερειακό. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι «στα Ανώγεια ένιωσα ότι με π…!».

Ο κ.Μπατζακάκης δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων να μην τολμήσουν το βήμα της ανόδου και εξήγησε τη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο γύρο στο περιφερειακό «Θέλω να πω στις ομάδες που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα, να κάτσουν εκεί και ούτε να το σκεφτούν να ανέβουν. Στον α΄ γύρο το περιφερειακό πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό αλλά στο β΄ γύρο γίνεται επαγγελματικό. Εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοια παιχνίδια. Στα Ανώγεια ένιωσα ότι με π…!Εύχομαι το περιφερειακό να έχει καλή συνέχεια και να μην έχουμε αυτά που συμβαίνουν στην superleague.»

Νωρίτερα ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Ανδρέας Κεφαλογιάννης καταδίκασε τα επεισόδια διευκρινίζοντας όμως πως επρόκειτο για μεμονωμένα επεισόδια, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ο γενικός αρχηγός του Αετού μπήκε στα φιλοξενούμενα αποδυτήρια βρίζοντας και απειλώντας: «Τέτοια επεισόδια είναι μεμονωμένα, είναι καταδικαστέα και δεν βοηθούν πουθενά. Είναι σε καλό επίπεδο οι σχέσεις μας με τον Πανακρωτηριακο, ζητάω συγγνώμη αν ειπώθηκε κάτι που δεν έπρεπε να ειπωθεί. Θεωρώ ότι κοιτάμε μπροστά και πρέπει και οι άνθρωποι του Πανακρωτηριακού να καταδικάζουν ενέργειες από τους δικούς τους ανθρώπους διότι ακουστήκαν άσχημες εκφράσεις από τον προπονητή της ομάδας. Ουδέποτε πήγε κάποιος από εμάς στα αποδυτήρια».

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι τη Παρασκευή κατά τη παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του Αετού …αναρωτιόταν πως θα ξεπληρώσει την φιλοξενία των ανθρώπων του Πανακρωτηριακού στον α’ γύρο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook