Σε λίγες ημέρες ο Α.Ο. Χανιά, κάνοντας πράξη μία υπόσχεσή των προηγούμενων ημερών, θα θέσει σε λειτουργία το διαδικτυακό του ραδιόφωνο, από το οποίο ο κόσμος θα μπορεί να ακούει εκπομπές για την ομάδα, συνεντεύξεις, αλλά και μεταδόσεις αγώνων.
Όπως ενημερώνει μέσα από το επίσημο σάιτ της η χανιώτικη ομάδα η πρώτη συνέντευξη θα είναι του προπονητή, Γιάννη Πετράκη.
Αναλυτικά:
\”Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα έναρξης των πρώτων εκπομπών διαδικτυακού ραδιοφώνου του ΑΟΧΑΝΙΑ μέσω του επίσημου site  της ομάδας, με την πρώτη συνέντευξη του προπονητή κ.Γιάννη Πετράκη.\”

Συνέχιση πρωταθλήματος 

Παράλληλα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά ενημερώνει ότι σύμφωνα με πληροφορίες της σε περίπτωση που αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα θα γίνει κανονικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική:

\”Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρωτάθλημα της fl2 θα συνεχιστεί με την 9η αγωνιστική (για την ομάδα μας με ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός). Δηλαδή δε θα οριστεί το αναβληθέν παιχνίδι σε εμβόλιμη αγωνιστική αλλά θα τηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα με καθυστέρηση μίας εβδομάδας για κάθε αγωνιστική, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα λυθεί η αποχή των παικτών.


Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ σε κάθε περίπτωση θα ήθελε να ενημερώσει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι κατανοεί τα  αιτήματα του ΠΣΑΠ και έχει μάλιστα καταβάλει το ποσό που της αναλογεί έως τώρα για την ιδιωτική ασφάλιση των ποδοσφαιρστών, είναι δε απολύτως συνεπής και στις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο.\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook