Χωρίς απώλειες συνέχισαν την πορεία τους στον όμιλο τίτλου της Α\’ ΕΠΣΧ οι συνδιεκδικητές της κορυφής, Κισαμικός και Ακρίτας, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Καστελίου στο ντεμπούτο του Κώστα Σταυρακάκη με τη φανέλα της επικράτησε 3-0 του Α.Ο. Περιβολίων, \”καθαρίζοντας\” το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Βασαδάκης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 53\’, για να κάνει το 2-0 στο 68\’ ο Χαλκιαδάκης και να κλείσει το σκορ, αυτός που το… άνοιξε, στο 77\’. 

Στην επανάληψη εξασφάλισε τη νίκη και ο Ακρίτας απέναντι στην Ασπίδα στο Βάμο, κερδίζοντας 5-1 με ακομα ένα προσωπικό σόου του Λιονάκη, που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πρώτοι γκολ με τον Λούλο στο 5\’ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη του α\’ βοηθού Διαμαντή, σε απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες.
Στο 13\’ ο Λιονάκης άνοιξε το σκορ, αλλά στο ημίχρονο οι ομάδες πήγαν ισόπαλες χάρη στο γκολ του Μπορμπουδάκη (35\’).
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο σύλλογος του Αποκόρωνα με δύο γκολ από τον Μπόκεφ (57\’ και 65\’) και άλλα τόσα από το Λιονάκη (62\’ και 78\’) έφτασε στην επιβλητική νίκη.

Στη Μοναχή Ελιά ο Ίκαρος Μουρνιών συνέχισε την προέλασή του επικρατώντας και του Κρητικού Αστέρα με 2-0, με το ματς και εκεί να κρίνεται στο β\’ μέρος.
Ο Τόλιας στο 65\’ και ο Βογιατζής στο 90\’ \”υπέγραψαν\” την 4η συνεχόμενη νίκη του συλλόγου από το Πασακάκι.

Στο ματς των ουραγών του ομίλου στους Αγίους Αποστόλους (φωτο) ο Λιοδάκης στο 5\’ έδωσε προβάδισμα στον Ηρακλή Νεροκούρου με 0-1 και ο ίδιος έκανε και το 1-2 στο 70\’.
Από την άλλη ο ΔΑΑΟΧ ισοφάρισε δύο φορές με τους Καστρινάκη (52\’) και Μπολανάκη (74\’) και κατάφερε να \”σώσει\” τον ένα βαθμό.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες, αφού είδε 2η κίτρινη για \”θέατρο\” ο Παπούλιας στο 41\’ και απευθείας κόκκινη ο Λουπασάκης στο 91\’, επειδή απώθησε τον Πετράκη, ενώ ο Ηρακλής έμεινε με 10 από το 48\’, λόγω 2ης κίτρινης του Καλυκάκη.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κανελάκη για μία φάση στο 30\’ όπου ο Ξυλάκης με βολίδα έστειλε την μπάλα στο μέσα μέρος του οριζόντιου δοκαριού, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα \”έσκασε\” εντός της γραμμής του τέρματος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook