Αν και ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στον όμιλο παραμονής της Α\’ ΕΠΣΧ, Δόξα και Ροδωπού έκαναν αποφασιστικό βήμα για την ανανέωση της παρουσίας τους στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Η ομάδα των Παχιανών αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40\’ από το γκολ του Κορνιωτάκη, κατάφερε στην επανάληψη να φέρει… τούμπα το ματς με τον Αστέρα στον Πλατανιά και να πάρει μία θριαμβευτική νίκη με 5-1.

Δύο γρήγορα γκολ του Μοσχόπουλου (52\’ και 53\’) και ακόμα ένα από τον Σαριδάκη (56\’) συνέθεσαν τον ιδανικό αιφνιδιασμό για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη, που στη συνέχεια είχαν εύκολο έργο λόγω της αποβολής του Μεζλίνι στο 60\’.

Στο 69\’ ο νεαρός Λούκα με πέναλτι έκανε το 1-4, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στην πρώτη ομάδα της Δόξας, ενώ στο 80\’ ο Σαριδάκης ολοκλήρωσε την επιβλητική νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Μπονατάκη.
Στο ίδιο σημείο οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες, αφού τραυματίστηκε ο Κορνιωτάκης και ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.
Ο σύλλογος του Μανολιόπουλου είχε χάσει και πέναλτι στο 18\’ με τον Προγούλη να αποκρούει την εκτέλεση του Ράντεφ.

Νίκη-παραμονης πανηγύρισαν στο Κολυμπάρι τα Ροδωπού με 4-0 κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του ομίλου Κορωνίδα (πέρασε ξανά στην κορυφή η Δόξα). Οι \”νεοφώτιστοι\” είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Π. Μαναρώλη, που πέτυχε 3 γκολ μετά το 70\’ (70\’, 82\’ και 90\’), ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο νεαρός Μαριανάκης (75\’).

Στα Καθιανά ο Τιτάν έκανε την έκπληξη και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή απέναντι στον Πανακρωτηριακό (1-1). Στο 47\’ ο Λειβαδιτάκης στην επανεμφάνισή του μετά από χρόνια με τη φανέλα των γηπεδούχων (αποκτήθηκε από την ΕΘΚ) άνοιξε το σκορ, αλλά άμεσα \”απάντησε\” η ομάδα των Καλυβών με τον Βουράκη στο 53\’.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook