«Αν απογοήτευσα τον κ. Παπανδρέου όσο ήμουν υπουργός, τότε όφειλε να με παύσει» υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει ότι εμμένει στην απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, απαιτώντας μάλιστα εκλογή προέδρου από τη βάση. «Έχω γνωστοποιήσει εδώ και πολύ καιρό την πρόθεσή μου να συμμετάσχω στις διαδικασίες διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματός μας» λέει.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Βενιζέλου – Λοβέρδου, ο κ. Χρυσοχοΐδης λέει ότι «είναι αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο ΠΑΣΟΚ και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διχασμού των στελεχών μας».

Ερωτηθείς αν μετάνιωσε για τη δήλωσή του σχετικά με το μνημόνιο ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά: «Γνωρίζω ότι η αλήθεια που είπα έπασχε. Όμως, ήταν ολόκληρη. Όπως ολόκληρη ήταν και η υποκρίσια πολλών, κυρίως συναδέλφων μου, απ\’ όσους εξανέστησαν. Πολλοί από τους οποίους, τις επόμενες ημέρες της δήλωσής μου ομολογούσαν ότι όλη η διαδικασία του μνημονίου ήταν με το πιστόλι στον κρόταφο».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook