Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση από την αρχή του παιχνιδιού, και παρουσιάζοντας την ίδια σοβαρότητα και στη συνέχεια, ο Α.Ο. Χανιά πανηγύρισε μία σημαντική νίκη με 3-0 επί του Πανελευσινιακού, για την 7η αγωνιστική της Β\’ κατηγορίας γυναικών.

Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη, αν και απομένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος πρωταθλήματος, μπορούν να \”αποφορτιστούν\” από το άγχος της παραμονής και να κοιτάξουν κάτι καλύτερο, ολοκληρώντας το πρώτο… κομμάτι της κατηγορίας με 13 βαθμούς, δύο λιγότερους από τις πρωτοπόρες Άβαντες Χαλκίδας.

Στο 33\’ η Σαρρή κέρδισε πέναλτι μετά από εκπληκτική ενέργεια, το οποίο ανέλαβε να εκτελεσει επιτυχημένα η Γιαννούτσου, με την ίδια παίκτρια να γίνεται δημιουργός στο 37\’, δίνοντας \”ασσίστ\” στην Τρουλάκη, που έκανε το 2-0, πανηγυρίζοντας το πρώτο της γκολ με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας.

Στην επανάληψη ο ΑΟΧ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και έφτασε στο 67\’ στο 3-0 με μία οργανωμένη επίθεση και γύρισμα της Μανωλίτση στην Καραμουσαδάκη, που δεν είχε πρόβλημα με προβολή να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Δοκάρι είχε στο 1\’ η Σαρρή, με τη Μελάκη στο 10\’ να αποκρούει πλασέ της ίδιας και την μπάλα να βρίσκει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Οι νικήτριες έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που είχε ικανοποιητική προσέλευση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μανδαλενάκη, που αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Χαραλαμπάκη.

Α.Ο. Χανιά: Γιακουμάκη, Νένκοβα, Κασσωτάκη, Περουλάκη, Παπαντωνάκη (73\’ Κερδέλα), Γιαννούτσου, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Μανωλίτση, Καραμουσαδάκη (84\’ Ξενάκη), Τρουλάκη (59\’ Μαυροματίδη).

Πανελευσινιακός: Μελάκη, Καρόζη, Μεθενίτη (74\’ Αλετρά), Κουλούμπαση (84\’ Λουλούδη), Νικολαΐδου, Ζέρβα (80\’ Καγιά), Βαράσα, Πλαΐσα, Αποστολοπούλου, Κακαράτζα, Κληματσούδα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook