Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στο Βόρειο Αιγαίο, με ισχυρότερα φαινόμενα στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές του νομού Φλώρινας με χαμηλό υψόμετρο, περιμένουμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, ενώ τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 5 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις, αλλά το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί και παροδικές βροχές κατά τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς. Ασθενείς ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook