Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και ιδιαίτερα στα νότια, περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς, αλλά στα βόρεια παράλια οι μέγιστες θα φτάσουν στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις και πιθανόν στα ανατολικά πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσουν σχετική εξασθένηση και θα στραφούν αρχικά σε νοτιοδυτικούς και αργά το βράδυ σε δυτικούς.

Χανιά
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/2, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/2, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται και για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 6/2, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

(meteo.gr)