Τελευταία ενημέρωση 14:23

Με μαζική συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, η πανδημοτική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων - με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και φορέων του τόπου.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης, ήταν να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας ως προς την σημασία της περιοχής των Αγίων Αποστόλων για όλους τους Χανιώτες και με σκοπό να παραμείνει ολόκληρη η περιοχή ως "ιδιοκτησία" όλων των δημοτών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων, παραδοσιακή μουσική και χορούς της Κρήτης απο 14 παραδοσιακούς συλλόγους, μουσική συναυλία από το 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου,συναυλία με συγκρότημα από το Μουσικό Σχολείο Χανίων και μουσική συναυλία με το συγκρότημα ΟΚΤΑΒΑ.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Χανίων κ.Μ.Σκουλάκης, οι επικεφαλείς των παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων καθώς επίσης και οι επίτιμοι δημότες Χανίων, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης και ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης.

Παράλληλα απο τις 9 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι,στην ευρύτερη περιοχή των Αγ.Αποστόλων αναπτύχθηκαν οι εξής δράσεις :

-Παιχνίδια στο Άλσος από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών
-Περιβαλλοντικές δράσεις
-Δρόμος Υγείας
-Τουρνουά Ποδοσφαίρου
-Τουρνουά Βόλεϊ στην άμμο (beach volley)
-Τουρνουά Ρακέτας
-Χειμερινοί Κολυμβητές
-Ποδηλασία
-Περίπατος
-Έκθεση Εικαστικών από σχολεία

Δενδροφυτεύσεις
  Αθλητικές εκδηλώσεις
Πολιτιστικές εκδηλώσειςΧαιρετισμός του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου ΔαμασκηνούΟμιλία Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη