Ποιά θα κάνει τις περισσότερες κάμψεις; Μα… η Μισέλ Ομπάμα φυσικά. Οσοι παρακολούθησαν την τηλεοπτική εκπομπή της διάσημης κωμικού και ηθοποιού Ελεν ντε Τζενέρις δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η παρουσιάστρια «έριξε το γάντι» στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ προκαλώντας την σε έναν «διαγωνισμό» πους απς, και η Μισέλ όχι μόνο δέχτηκε, αλλά κατάφερε να κάνει 25 κάμψεις και να κερδίσει μπροστά στο έκπληκτο βλέμμα των τηλεθεατών!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, παρότι οι Ρεπουμπλικάνοι βρίσκονται στα μέσα των προκριματικών τους, οι επιδόσεις της συζύγου του Μπαράκ Ομπάμα κατάφεραν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας ξανά στον Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, δημοσιογράφοι σχολίαζαν χθες πως σε αυτή την «επικοινωνιακή αντεπίθεση» η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έστειλε ένα πρωτοφανές μήνυμα «επιμονής, αποφασιστικότητας και ισχύος», αποκαλύπτοντας μια εικόνα προεδρικής συζύγου που ουδεμία σχέση έχει με το μοντέλο Κάρλα Μπρούνι, αλλά θυμίζει περισσότερο «υπερήρωα» επιστημονικής φαντασίας.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή «American Idol» (ριάλιτι με υποψήφιους τραγουδιστές) επιβεβαίωνε πως προσκάλεσε τον πρόδερο των ΗΠΑ να… τραγουδήσει στο πλατό! Βέβαια, ο Λευκός Οίκος δεν είχε ακόμη απαντήσει στο αίτημα της εκπομπής.

(Έθνος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook