Μπορεί να άφησε το σχολείο για τη συμμετοχή της στο «Next top model 2 », όμως η Σιντορέλα Τόλη, η νικήτρια του παιχνιδιού, το έχει ρίξει στο διάβασμα, αφού πηγαίνει Γ’ Λυκείου και αμέσως μόλις τελειώσει, σκοπεύει να φύγει για το εξωτερικό.

«Πηγαίνω Γ’ Λυκείου και ταυτόχρονα τρέχω από casting σε casting. Μόλις τελειώσω το σχολείο, αρχές καλοκαιριού, θα φύγω για το εξωτερικό, όπου θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ» αναφέρει.

Εξηγώντας τους λόγους που την αναγκάζουν να φύγει λέει: «Θέλω να φύγω από την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι στο εξωτερικό μπορείς να δοκιμαστείς και να γίνεις καταξιωμένο μοντέλο. Μου άνοιξαν πολλές πόρτες με το “Next top model”, όμως εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα την εποχή που ζούμε και δεν υπάρχουν δουλειές».

\"http://www.protothema.gr/files/1/2011/04/05/Eva%20Longoria/toli4.jpg\"Πρόσφατα η Σιντορέλα έγινε ξανθιά γιατί, όπως υποστηρίζει, με αυτό το χρώμα κερδίζει περισσότερες δουλειές: «Αποφάσισα να γίνω ξανθιά, γιατί μου πήγαινε πιο πολύ και το ήθελε και το πρακτορείο μου. Τώρα, ως ξανθιά, έχω πιο πολλές δουλειές και υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση».

Το μοντέλο δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής» πως δεν έχει ερωτευτεί, γιατί πάνω απ’ όλα αυτήν την περίοδο βάζει την καριέρα της. «Είμαι ελεύθερη γιατί θέλω να δώσω βάση σε αυτό που κάνω. Ο ιδανικός σύντροφος για μένα δεν έχει βρεθεί ακόμη. Θα ήθελα όμως να είναι ψηλός, μελαχρινός, πολύ όμορφος και φυσικά χωρίς ανασφάλειες».

(espressonews)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook