Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρωινό παιχνίδι της Α\’ ΕΠΣΧ στη Μοναχή Ελιά, ανάμεσα σε Ιωνία 2000 και Άρη Σούδας, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στον όμιλο τίτλου.

Οι δύο ομάδες έφεραν το ίδιο αποτέλεσμα με το ματς της α\’ φάσης, που είχε γίνει στο ίδιο γήπεδο, αν και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χρ. Γιαννουλάκη, άφησε με πικρία τους φιλοξενούμενους, που κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες \”μοιράστηκαν\” κατά διαστήματα την υπεροχή, αν και πάλι η ομάδα της Σούδας έβγαλε περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία, από μπαλιές κυρίως του Βλαχάκη. Στο 7\’ και στο 37\’ ο Γαλανάκης, στο 22\’ ο Παπαθανασίου, στο 27\’ και στο 45\’ ο Τερεράκης και στο 28\’ ο Κεμπάτσι είχαν ευκαιρίες για τον Άρη, ενώ από την άλλη η Ιωνία απείλησε με τον Βακαλουνάκη (24\’ και 35\’), που έκανε ντεμπούτο, για να πετύχει τελικά το 1-0 στο 44\’. Ο Καστρινάκης έκανε τη σέντρα η άμυνα των φιλοξενούμενων \”κόλλησε\” και ο Πάτα με κεφαλιά πρόλαβε στην έξοδο τον Καρβουνιάρη, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πιο αποφασιστικά από τα πρώτα λεπτά χάνοντας ξανά ευκαιρίες για γκολ με τους Παπαθανασίου (47\’), Μπακογιάννη (54\’), για να φτάσει τελικά στην ισοφάριση στο 59\’ από κόρνερ του Βλαχάκη και κεφαλιά του Παπαθανασίου.

Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ στο 70\’ και στο 71\’ αλλά ο πολύ καλός Γρηγοράκης, του το αρνήθηκε, όπως έκανε και στον Θάνο στο 78\’. Τελευταία φάση το σουτ του Μουσουράκη από πάσα του Κονταξάκη στο 91\’, που πέρασε άουτ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook