Καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» το πρωί της Κυριακής, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τον έρωτά του με την Αμέλια Αναστασάκη και πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τον επερχόμενο γάμο του.

«Τι ωραία να αλλάζει η ζωή! Φαντάζεσαι να είχα να σου πω τα ίδια;» ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ηθοποιού μόλις κάθισε στην καναπέ της εκπομπής ενώ πρόσθεσε: «Ήμουν ορκισμένος εργένης αλλά ευτυχώς που στη ζωή μας αναθεωρούμε πράγματα αλλιώς θα βαριόμασταν την ίδια μας τη ζωή».

Σχετικά με την απόφασή του να παντρευτεί με τη σύντροφό του, είπε: «Δεν στο λέει η ζωή, στο λέει ένας άνθρωπος που θα σε επιλέξει. Όταν η γυναίκα σε επιλέξει, γίνεται ό,τι θέλει εκείνη. Η σωστή γυναίκα λέει σε όλα ναι αλλά γίνεται ό,τι θέλει εκείνη» ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε: «Οι άντρες είναι παιχνίδια, κουβαδάκια στην παραλία».

\"http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=483479&w=400&h=300&q=80\"Πάνω στο ίδιο θέμα, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι 20 χρόνια στη νύχτα και 17 χρόνια στο θέατρο, αυτό που μου έχει μάθει η ζωή είναι ότι είμαστε λίγο μαριονέτες. Την αποστολή και τις εμπειρίες που είναι ταγμένο να ζήσεις, θα τις ζήσεις. Εμείς μικροαποφασίζουμε», τονίζοντας όμως: «Δεν με πίεσε κανείς, μου αρέσει και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσο για το πώς έκανε στην αγαπημένη του πρόταση γάμου, Ο Κώστας Αποστολάκης αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα των κοινών μας γενεθλίων. Αυτό το πράγμα είχε στοιχειοθετηθεί πολύ καιρό πριν. Μένουμε τώρα μαζί –από το τέταρτο ραντεβού μέναμε μαζί- και είχαμε αποφασίσει πως θέλουμε ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η Αμέλια είπε σε μένα τι πράγματα δεν θέλει να αλλάξω» επισημαίνοντας: «Η Αμέλια δεν προσπάθησε να με αλλάξει. Της αρέσει όπως είμαι και μου αρέσει όπως είμαι!».

Τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού σύντομα: «Το παιδί δεν το φέρνεις εσύ κατ’ αρχήν, έρχεται. Επειδή λοιπόν είναι δικό μου το παιδί και αποφασίζω εγώ για το παιδί επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει μόνο του, θέλω να τα έχει όλα. Η δυστυχία της αφθονίας λέει ότι όσο πιο πολλά πράγματα έχω, τόσο πολλά πράγματα μου λείπουν. […] Ένα παιδί είναι η μόνη αποστολή του γάμου. Μπορείς να συζήσεις αλλιώς, ενώ αν έχεις κάνει ένα παιδί πρέπει να παντρευτείς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook