Στο +6 από τον 3ο Παγχανιακό κατάφερε να φτάσει τη διαφορά της η Σπάθα, μετά το επιβλητικό της πέρασμα από τα Καθιανά και το 7-1 επί της Ε.Θ.Κ.

Ο Μοσχανάκης για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν \”καυτός\” κάνοντας \”καρέ\”, για 2η σερί αγωνιστική, ενώ 2 γκολ πέτυχε ο Παπαδομανωλάκης και ένα ο Τσεπαπαδάκης. Για τους γηπεδούχους το γκολ έβαλε ο Ανδρεαδάκης, που στο 0-1 κέρδισε πέναλτι, στο οποίο όμως αστόχησε ο Γ. Καυκαλάς. Στο ίδιο διάστημα οι ηττημένοι είχαν και δοκάρι με τον Κουβάτση. Ο προπονητής της Ένωσης Θ.Κ., Βασίλης Βασιλειάδης, δήλωσε την παραίτησή του ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους παίκτες για τη συνεργασία, και ευχόμενος καλή συνέχεια στην ομάδα.

Στο Νιο Χωριό ο Ποσειδώνας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αλμυρού χωρίς δυσκολίες, κερδίζοντας 3-0. Στο 7\’ ο Φαραζής από σέντρα του Μαρινάκη, στο 55\’ ο Σέρμπαν από νέα \”ασσίστ\” του Μαρινάκη, και στο 80\’ ο Σκορδυλάκης από πάσα του Ντακάκη πέτυχαν τα γκολ της ομάδας των Τσικαλαριών.

Στις Μουρνιές οι Νέοι Χανίων επικράτησαν της Δάφνης με 4-2 σε ένα \”χορταστικό\” παιχνίδι. Ο Γκριμπάνοφ για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε τις εκτελεστικές του ικανότητες, πετυχαίνοντας γκολ στο 4\’ και στο 17\’, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 23\’ με το αυτογκόλ του Καβουκίδη. Στο 24\’ ο Κωνσταντινίδης είχε οριζόντιο δοκάρι και στο 50\’ ο Κουτσουπάκης έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 77\’ ο Μπαλάσης με τακουνάκι έκανε το 3-2, για να κλείσει το σκορ στο 87\’ με σουτ-βολίδα ο Κωνσταντινίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook