«Ελληνογερμανικό Φόρουμ για τον Τουρισμό» θα πραγματοποιηθεί αύριο στη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή, στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής εταιρικής σχέσης και υπό την αιγίδα των προέδρων των δύο Κοινοβουλίων, Φίλιππου Πετσάλνικου και Νόρμπερτ Λάμερτ, οι οποίοι θα χαιρετίσουν τις εργασίες.

Συνδιοργανωτές του Φόρουμ είναι η Επιτροπή Τουρισμού της Ομοσπονδιακής Βουλής και η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βερολίνο, ενώ συντονιστής θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Στη συνάντηση θα μετάσχουν ο αρμόδιος για τον Τουρισμό Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας και Τεχνολογίας Ερνστ Μπουργκμπάχερ, ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ και ο υφυπουργός Παιδείας Τόμας Ράχελ.

Από ελληνικής πλευράς αναμένεται να μετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο γγ Πολιτιστικής και Τουριστικής Πολιτικής Γιάννης Πυργιώτης, ο γγ του ΕΟΤ Γιώργος Κολέτσος, ο πρόεδρος του Invest in Greece Αριστομένης Συγγρός, η πρόεδρος και το μέλος της επιτροπής μορφωτικών και πολιτιστικών υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων Χρύσα Αράπογλου και Όλγα Κεφαλογιάννη αντίστοιχα και ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Φώτης Προβατάς.

Αναμένεται να εκπροσωπηθούν ακόμη το υπουργείο Παιδείας, ο δήμος Αθηναίων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, το Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου και άλλοι φορείς του Τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook