Ο Στέλιος Μάινας και η Δήμητρα Ματσούκα ερωτοτροπούν μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Έχουν αναπτύξει μία σχέση πορνογραφική! Όχι βέβαια στην πραγματικότητα, αλλά στο θεατρικό σανίδι.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο έργο «Μία πορνογραφική σχέση» που ανεβαίνει από τις 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Αθηνών». Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Το έργο βασίστηκε στη γαλλική ερωτική κινηματογραφική ταινία «Une Liaison Pornographique», η οποία είχε κατακτήσει το κοινό στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Σύμφωνα με το στόρι, εκείνη θέλει να κάνει πραγματικότητα μια σεξουαλική της φαντασίωση. Βάζει λοιπόν αγγελία σε μια εφημερίδα.

Εκείνος ανταποκρίνεται. Δίνουν ραντεβού σε ένα καφέ. Μοιάζουν αμήχανοι, αλλά ξέρουν τι θέλουν. Λίγες λέξεις, μερικά χαμόγελα και ύστερα η ερωτική ένωσή τους. Αγνοούν τα πάντα ο ένας για τον άλλον, γιατί αυτή είναι η συμφωνία τους, να μη διεισδύει κανένας από τους δύο στην προσωπική ζωή του άλλου, παραμένοντας κατ’ ουσίαν άγνωστοι.

Συνεχίζουν να βλέπονται μία φορά την εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο: στο καφέ και έπειτα στο φτηνό δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου. Κάποια μέρα εκείνη του ζητά κάτι διαφορετικό.

Κουρασμένη από το σεξ χωρίς δεσμεύσεις, αναζητά τον ολοκληρωτικό έρωτα. Οι φαντασιώσεις μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο τη στιγμή που τα πραγματικά συναισθήματα ξεγυμνώνονται. «Είναι μια ταινία-σταθμός για τις σχέσεις των δύο φύλων», θα γράψει ο ευρωπαϊκός Τύπος την εποχή που θα πρωτοπροβληθεί στο σινεμά. «Σπάνια ένα σενάριο εισχωρεί στα άδυτα της ψυχής με τέτοιο αριστοτεχνικό τρόπο».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook