Από την Παρασκευή 10 μέχρι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, διεξάγεται σε Ηράκλειο και Χανιά το Cretango Mini Festival.

Τάνγκο χορευτές από Χάνια, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία συναντώνται στο CRETANGO mini festival και υποδέχονται δυο εξαιρετικά, Tango χορευτικά, ζευγάρια που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο.

Μαζί μας θα είναι ο Αργεντίνος, ταλαντούχος δάσκαλος και χορευτής, Diego Mastrangelo με την Ελληνίδα παρτενέρ του Evi Anesti, και ένα από τα πιο ανερχόμενα στη διεθνή σκηνή ζευγάρι, ο Loukas Balokas με την Georgia Proiskou.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε σε δυο βραδιές Τάνγκο στο Ηράκλειο, στην καφετέρια του ξενοδοχείου Αστόρια, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η βραδιά της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 22:30 (είσοδος ελεύθερη) και θα συνδιοργανωθεί από το CRETANGO, και το σύλλογο Tangoneon.

Η βραδιά του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 22:30 με την Σοφία Γαλανάκη στις επιλογές της μουσικής, και στις 23:30 θα απολαύσουμε τα δυο ζευγάρια σε ένα μοναδικό χορευτικό Show!!!

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η βραδιά των Show θα οργανωθεί από την σχολή χορού En Horo στα Χανιά.

Στη διάρκεια του τριημέρου τα ζευγάρια θα παραδώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων όπου όλες τις λεπτομέρειες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στο site του CRETANGO mini festival: www.cretango.gr

Για το Ηράκλειο, τα μαθήματα που περιλαμβάνει το Cretango Mini Festival θα διεξαχθούν στο \”Studio 2\”, ενώ οι βραδιές Milonga θα πραγματοοποιηθούν στο Ξενοδοχείο \”Αστόρια\”.

Οι χώροι για τα Χανιά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook