Μπορεί στον ΟΦΗ να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά και την μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη που έφερε μόνη πρώτη την κρητική ομάδα στην 5η θέση αλλά το κρητικό ντέρμπι είχε και απώλειες για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Ταυλαρίδης με τον Παπουλή που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κάρτες αντίστοιχα με αποτέλεσμα ο πρώτος να πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του και ο δεύτερος σε ένα. Όπως είναι γνωστό για τον ΟΦΗ θα λείψουν στο ματς με την ΑΕΚ λόγω καρτών ο Καμπάνταης και ο Κάλαϊτζιτς με τον Σέρβο να απουσιάζει για τον ίδιο λόγω και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Επίσης ο Βερόν με τον Σίσιτς που δέχθηκαν και αυτοί κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη έφτασαν τις τρεις και τις έξι αντίστοιχα και βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας.

Η σκέψη στον ΠΑΟΚ από την Δευτέρα

Από την Δευτέρα η σκέψη όλων στον ΟΦΗ θα πάει στο πολύ μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» όπου μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Ολυμπιακό μια ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την κρητική ομάδα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα παίξει σίγουρα ο Μάντζιος που είναι τραυματίας ενώ θα φανεί και το αν ο Μποντόρ που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω μιας διάτασης στους προσαγωγούς θα προλάβει να δώσει το παρόν στο ματς του Σαββάτου.

Τον επόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει από κοντά για λογαριασμό της κρητικής ομάδας ο Παύλος Αδάμος όπου θα επιστρέψει την Δευτέρα στο Ηράκλειο με αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook