Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και νότια, και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους, περιμένουμε την Τρίτη 07 Φεβρουρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 ως 14 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 9 βαθμούς.

Ισχυροί άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό. Σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό, με σταδιακή εξασθένιση μετά το μεσημέρι.

Χανιά
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 7/2, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 7/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 7/2, προβλέπεται συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Αραιή συννεφιά προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 7/2, θα υπάρχουν νεφώσεις με παροδική ασθενή βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook