Για μια ακόμη φορά, η Madonna έγραψε ιστορία με το σοου που παρουσίασε στο ημίχρονο του αμερικανικού super bowl σε μια εμφάνιση, ίσως την καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ.

Με την συνοδεία εκατοντάδων χορευτών που ήταν μεταμφιεσμένοι σε πολεμιστές της αρχαιότητας, όπως και η ίδια, η βασίλισσα της ποπ έκανε για μια ακόμη φορά τους πάντες να παραμιλούν με αυτό που παρουσίασε. Ντυμένοι πολεμιστές της αρχαιότητας και κρατώντας ακόμη και άρπες, όλοι όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της απόλαυσαν μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή στην ιστορία του super bowl.

Σε συνδυασμό με την χειρονομία της M.I.A., η οποία στο τέλος του τραγουδιού της ύψωσε στο κοινό το μεσαίο της δάχτυλο για να διαμαρτυρηθεί για όσα δεινά πλήττουν τον πλανήτη, το σόου της Madonna επισκίασε ό,τι έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ακόμη και την στιγμή που είχε φανεί το στήθος της Janaet Jackson πριν από πολλά πολλά χρόνια.

100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το θέαμα που μεταδόθηκε από το NBC.

Σταρ όπως οι Cee Lo, Nicki Minaj και άλλοι έδωσαν το παρόν, ωστόσο αυτό που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό ήταν το σόου της 53χρονης σταρ που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει. 

Δείτε την.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook