Οι φόβοι των ανθρώπων του ΟΦΗ για σοβαρότερο τραυματισμό του Μάντζιου στην μοιοκύλη στο ματς με την Ξάνθη ανάγκασαν το ιατρικό τιμ της κρητικής ομάδας και τον ίδιο τον παίκτη να προβληματιστούν περισσότερο.

Για αυτό τον λόγο ο Μάντζιος από το Σάββατο το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία του στην κλινική «Φιλοκτήτης» του φυσικοθεραπευτή κ. Γιώργου Βησσαράκη που τον γνωρίζει από τον Παναθηναϊκό και θα κάνει και ενέσεις με ένζημα προκειμένου να μπορέσει να δώσει το παρόν στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ η στο παιχνίδι Κυπέλλου που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου με τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Όσο για τον Μποντόρ που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς νιώθει πολύ καλύτερα και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη η σύσκεψη , την Τετάρτη τα εισιτήρια

Την Τρίτη στις 11 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων του «Γεντί Κουλέ» θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ .

Εκεί θα φανεί το αν θα δοθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο είχε παραχωρήσει μια θύρα για να καλύψουν τις ανάγκες τους οι φίλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Στην μπουτίκ Παπουλής και Χ. Λόπεθ

Στην μπουτίκ του ΟΦΗ θα βρίσκονται την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα οι Φώτης Παπουλής και Χόρχε Λόπεθ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας και να υπογράψουν αυτόγραφα ,ενώ θα γίνει και κλήρωση από την μπουτίκ με δύο τυχερούς να παίρνουν από μια φανέλα δώρο με τις υπογραφές των παικτών .

Η σχετική ανακοίνωση της μπουτίκ της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά: «Μεγάλος διαγωνισμός από το OFI Crete FC Official Store. Κάντε like και μπείτε στη κλήρωση για μία αυθεντική φανέλα με τη υπογραφή του ΦΩΤΗ ΠΑΠΟΥΛΗ και ΧΟΡΧΕ ΛΟΠΕΖ.Η κλήρωση θα γίνει στο OFI Crete FC Official Store την ΤΕΤΑΡΤΗ το απόγευμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook