Τρία ακριβώς χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Οι φήμες γύρω από την κρίση στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν εδώ και λίγες εβδομάδες με αφορμή δυο νυχτερινές εξόδους της Ελεονώρας χωρίς τον αγαπημένο της. Η ίδια αποφάσισε μόλις χτες να επιβεβαιώσει τα σενάρια μέσα από το προσωπικό της blog: \”Και για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολλοί δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις τον χωρισμό ως μία κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δύο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά αλλά και στα κακά\”.

\”Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια να δείχνει ότι είναι καλά, αλλά στην πραγματικότητα πονούσε πολύ μέσα της\” λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. \”Πίστευε ότι με το Γιάννη θα περνούσαν μια ζωή μαζί, πως θα έκαναν οικογένεια. Τα συναισθήματά της για εκείνον δεν έχουν αλλάξει. Θα τον αγαπάει για πάντα\”. Το Yupi επικοινώνησε με τη 32χρονη παρουσιάστρια, η ίδια όμως αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα.


yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook