Αλλαγή σκηνικού είχαμε στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ μετά την ήττα από τους Ίκαρους Σερρών που έβαλε σε περιπέτειες την κρητική ομάδα.

Εκεί όπου φαινόταν ότι ο τεχνικός της ομάδας Κρις Χουγκάζ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μετά την παραίτηση του η διοίκηση του ΟΦΗ μετά την συνάντηση που είχε μαζί του δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του 43χρονου τεχνικού και αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του στο πρωτάθλημα.

Το «μάρμαρο» των κακών εμφανίσεων του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα πλήρωσαν τελικά δύο παίκτες και πιο συγκεκριμένα ο Μάριος Σκαμνάκης και ο Αλέξης Μπάρδας. Οι δύο παίκτες συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ κ. Μάνο Ξημέρη και μετά το ραντεβού που είχαν για δύο ώρες αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μαζί τους. Και αν για τον Σκαμνάκη που δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής η απώλεια του δεν θα κοστίσει η αποπομπή του Μπάρδα αποτελεί σίγουρα μια σημαντική απώλεια για τον ΟΦΗ αφού μιλάμε για ένα βασικό παίκτη όπου τα τελευταία χρόνια βοήθησε τα μέγιστα την κρητική ομάδα και αποτελούσε παίκτη «κλειδί» .

Τόσο ο Σκαμνάκης όσο και ο Μπάρδας φαίνεται ότι πληρώνουν την κακή αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά όπως λένε κάποιες πληροφορίες και την απομάκρυνση τους ενέκρινε και ο Κρις Χουγκάζ.

Στην πόρτα της εξόδου βρισκόταν και ο Ορφανός όμως τελικά στον ΟΦΗ αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη.

Περισσότερα σε λίγο … 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook