«Κάθε αγώνας είναι γιορτή για εμάς» . Με αυτή την φράση ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος προσπάθησε να εξηγήσει την εξαιρετική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα που μιλώντας στο επίσημο σαϊτ του κρητικού συγκροτήματος.
Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Εργοτέλη, στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις βλέψεις που έχουν για την διάκριση μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μηνά Πίτσου στο «www.ofifc.gr» :

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος :

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι από τη νέα επιτυχία. Είμαστε πάρα πολύ κοντά να εξασφαλίσει η ομάδα μας και τυπικά την παραμονή της στη κατηγορία που είναι και ο στόχος μας κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό γεγονός. Φυσικά δεν θα μείνουμε στο θέμα αυτό. Όπως είπα και μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, εμείς κοιτάζουμε κάθε αγώνα του χωριστά. Στόχος μας είναι όπου κι αν αγωνίζεται ο ΟΦΗ να κυνηγήσει τη νίκη . Αυτό θα κάνουμε έως και το τέλος της σεζόν. Όπως έχει πει και ο προπονητής μας όταν λήξη το πρωτάθλημα θα κάνουμε ταμείο».

Για το αν υπάρχει μικρότερο άγχος στην ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ :

«Ίσως κάποιος να σκεφθεί με τέτοιο τρόπο επειδή πλησιάζουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και απομένουν ακόμη 10 αγωνιστικές. Εμείς όμως δεν σκεπτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Η δουλειά μας συνεχίζεται. Με την ίδια νοοτροπία που δουλεύουμε έως σήμερα συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι η νίκη. Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας και ούτε μας αποπροσανατολίζει το γεγονός ότι δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό . Είναι ένα ξεχωριστό ματς που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ καλή συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Συγχρόνως θέλουμε να χαρίσουμε μια ακόμη επιτυχία στους φίλους της ομάδας μας που και προχθές ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη.»

Για τις βλέψεις που υπάρχουν για διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδος :

«Δεν μας απασχολεί σήμερα η υπόθεση του κυπέλλου. Σίγουρα είναι ένας θεσμός πρόκληση για όλους μας. Όμως δεν βιαζόμαστε. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όταν θα έλθει η ώρα θα ασχοληθούμε και με το παιχνίδι του κυπέλλου.»

Για το πώς βλέπουν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ την εξέλιξη του πρωταθλήματος :

«Ο κάθε αγώνας είναι σαν μια γιορτή για μας. Μπορεί να έχουμε προβλήματα, όμως δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Όταν έχεις τέτοιο υπέροχο κόσμο κοντά σου και σε στηρίζει δεν μπορείς να μείνεις ούτε δευτερόλεπτο σ αυτά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας είναι φανταστική. Χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας, όμως το ποδόσφαιρο είναι πάντα παιχνίδι. Ανήκουμε σε μια ιστορική ομάδα και θέλουμε η παρουσία μας στον ΟΦΗ να συνδυασθεί με νέες επιτυχίες. Όλα τα παιδιά σκεπτόμαστε με τέτοιο τρόπο. Ο ΟΦΗ είναι η δική μας ομάδα και από τη δική μας τη προσπάθεια- φυσικά και των φιλάθλων- θα εξαρτηθεί έως που θα φθάσουμε. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ»

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το πολύ μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» , ξεκίνησε από την Δευτέρα το μεσημέρι.

Στο πρώτο μέρος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του αρχικά σε 4 γκρουπ και στη συνέχεια σε δύο γκρουπ. Στο πρώτος μέρος έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Στόχος της άσκησης ήταν η γρήγορη κίνηση και τα σουτ στους τερματοφύλακες. Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός του ΟΦΗ έβαλε τους παίκτες του και έπαιξαν δίτερμα με περιοριστικούς όρους στο μισό γήπεδο. Στο δίτερμα σκόραραν οι Καμπάνταης(δύο φορές) , Ουκάρ (φοβερό γκολ με ανάποδη ψαλίδι), Σόουζα, και Χόρχε Λόπεζ.

Ο Μποντόρ και την Δευτέρα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω της διάτασης που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς αλλά υπάρχει η αισιοδοξία από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ ότι ο Όυγγρος μέσος θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί από την Τετάρτη όπου υπάρχει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα , καθώς την Τρίτη ο Νίκος Αναστόπουλος έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός με Πανιώνιο ο Παπουλής

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Φώτης Παπουλής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Όσο για τον Στάθη Ταυλαρίδη δεν έχει συμπληρώσει τελικά επτά κίτρινες κάρτες αλλά με αυτή που δέχθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη έφτασε τις έξι . Στο όριο των έξι κίτρινων καρτών βρίσκονται επίσης και ο Μίρνες Σίσιτς με τον Γιώργο Γεωργίου.

Νέο διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη

Στο μεταξύ σε διοικητικό επίπεδο την Τρίτη στις 4 το μεσημέρι θα γίνει ακόμη ένα διοικητικό συμβούλιο από την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ και κεντρικό θέμα θα είναι και πάλι το οικονομικό και η σωστή διαχείριση των 23 προσφυγών που υπάρχουν και χρίζουν άμεσης λύσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook