Από τώρα στη Χερσόνησο σκέφτονται το μας στα Χανιά κόντρα στον ΑΟΧ, το οποίο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας του Νοτιου ομίλου της fl2 μοιάζει ικανό να κρίνει το μέλλον, μπλε και κόκκινων.

Η Χερσόνησος δεν αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και θα πάρει τρεις εύκολους βαθμούς κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας και έτσι ήδη οι παίκτες του Άγγελου Βαρδάκη εστιάζουν την προσοχή τους στο μεθεπόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά.

Στη Χερσόνησο αντιμετωπίζουν το ντέρμπι στα Χανιά ως τελικό τον οποίο θέλουν να κερδίσουν καθώς θεωρούν ότι αν φύγουν με το διπλό θα αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι του ΑΟΧ.
Λογικό, αφού τη Κυριακή η Χανιώτικη ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, αγωνίζεται στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα την ίδια στιγμή που η ερυθρόλευκοι θα κερδίζουν ξεκούραστους βαθμούς.

Συμφωνεί και ο Ευγένιος Κίτσας ο οποίος θεωρεί ότι η παραμονή της ομάδας του θα παιχθεί στα ντέρμπι της ουράς: «Πιστεύω ότι τα παιχνίδια με ΑΟΧ και Πανηλειακό θα κρίνουν πάρα πολλά για την παραμονή και με αυτές τις δυο ομάδες θα δώσουμε μάχη για το ποια θα μείνει στην κατηγορία. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε τότε θα κάνουμε αποφασιστικής σημασίας βήμα. Ειδικά το ματς στα Χανιά είναι τελικός…».

Φιλικό με Αετό

Στο μεταξύ, είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί το φιλικό του Ολυμπιακού Χερσονήσου με την Philadelphia Union, καθώς δεν βολεύουν οι ημερομηνίες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Κρητικών για το πρωτάθλημα.
Σε αυτή την περίπτωση θα κλειστεί φιλικό με αντίπαλο τον Αετό Ανωγείων το Σάββατο (26/2). Υπενθυμίζεται ότι ο κρητικός σύλλογος αγωνίζεται με τον Κεραυνό Κερατέας, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και θα πάρει ένα «ξεκούραστο» τρίποντο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook