Λιγότερο από δύο λεπτά χρειάστηκε η Μαριάννα Καλλέργη για να βγάλει νοκ άουτ την Ολλανδή αντίπαλό της Mellony Geugjes στον μεγάλο αγώνα μουάϊ τάϊ που έγινε την Κυριακή 05/02.

Η Μαριάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέσπασε την ζώνη princess of the battle.Την απονομή της ζώνης έκανε ο αρχισυντάκτης του star.gr Γιώργος Κολοβάτσιος.

«Με βλέπετε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε σε πιο σκληρά πράγματα», δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα η αθλήτρια, η οποία είχε συνεχώς στο πλάϊ της τον προπονητή της και πρώην σύντροφό της Παύλο Καπώνη.

Η πρώην παίκτρια του Dancing on ice μίλησε για τον αγαπημένο της Αλεξέϊ, λέγοντας ότι εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών ήταν αδύνατον να βρίσκεται κοντά της. «Δεν μπορούσε να έλθει, είναι ακόμη στην Ρωσία για να φτιάξει τα χαρτιά του. Ξέρω όμως ότι με σκέφτεται και μόνο αυτό μου δίνει δύναμη. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που δεν είναι εδώ, αλλά εφόσον είναι καλά χαίρομαι», είπε στην κάμερα.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εμψυχώσουν την Μαριάννα από κοντά βρίσκονταν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σάγια, συμπαίκτες της από το Dancing on ice, αλλά και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος επιμελήθηκε την εμφάνισή της στον αγώνα. 

 

Όπως σε κάθε της βήμα, από το πλευρό της δεν έλειψε ούτε τώρα η μητέρα της. «Περίμενα ότι θα κερδίσει. Ο Αλεξέϊ δυστυχώς βρίσκεται στην Ρωσία και προσπαθεί να φτιάξει τα χαρτιά του. Σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας. Για τον γάμο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θεωρώ βέβαια ότι ακόμη και οι δύο είναι πολύ νέοι για να παντρευτούν. Τώρα, όταν έλθει η ώρα, γιατί όχι;»

Δείτε τα πλάνα με την απονομή, όπως μεταδόθηκαν από την Πρωινή Μελέτη.

(star)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook