Τα σοβαρά επεισόδια, οι τραυματισμοί, οι εννέα συλλήψεις, οι δεκάδες προσαγωγές ήταν δυστυχώς ο βασικός πρωταγωνιστής της μεγαλειώδους πορείας που είχε διοργανώσει χθες η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ. Οι βόμβες μολότοφ και το ανελέητο κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έκαναν το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο αριθμός των αστυνομικών που τραυματίστηκαν φτάνει τους 15 ενώ από τις 26 προσαγωγές που έγιναν, οι εννέα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα ξένα ΜΜΕ έκαναν αναφορές για 35.000 έως και 100.000 άτομα.

\"\"

Τα επεισόδια ήταν τραγικά και πρωτόγνωρα,  που ίσως λίγες φορές να συγκρατούνται από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.

Αστυνομικός στην προσπάθεια του να καταδιώξει τους ταραξίες, χτύπησε έναν από αυτούς και η συνέχεια ήταν δραματική!

\"\"

\"\"

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσε από την μηχανή του και στη συνέχεια μία βόμβα μολότοφ πέφτει πάνω του και παίρνει φωτιά.

Όλη η σκηνή διαδραματίζεται στο video που ακολουθεί.

Η μολότοφ όμως δεν σταμάτησαν εκεί, σύμφωνα με τα στοιχεία αρκετοί αστυνομικοί υπέστησαν εγκαύματα.

\"\"

\"\"

\"\"

Η «εφευρετικότητα» όμως των κουκουλοφόρων δεν σταμάτησε εκεί. Εκτός από βόμβες μολότοφ χρησιμοποίησαν πέτρες, ξυλα, πυροσβεστήρες, σφεντόνες μέχρι και τόξα!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Στην συνέχεια έγιναν συλλήψεις και μεταξύ αυτών και ο \”Ρομπέν των Δασών\” με το τόξο του.

Τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν δυστυχώς επισκίασαν τη μαζική κοινωνική συμμετοχή για την οποία έκαναν λόγο όλα τα ξένα ΜΜΕ, με το Reuters να αναφέρει ότι οι διαδηλωτές μπορεί να άγγιξαν και τις 100.000.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook