Μπορεί σε εξέλιξη να είναι η αποχή που έχει κηρύξει ο ΠΣΑΠ και τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2 να μην διεξάγονται, ωστόσο στα Γιαννιτσά υπάρχει πλέον αποχή των ποδοσφαιριστών της τοπικής Αναγέννησης, προσεχούς αντιπάλου του Πλατανιά.

Σε ανακοίνωσή τους προς τα τοπικά ΜΜΕ οι παίκτες των "νεοφώτιστων" αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν λεφτά ούτε για βενζίνη!

Αναλυτικά: 

"Επειδή το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και καιρό. Κάναμε τρομερή υπομονή σε ένα κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί από το καλοκαίρι, αφού εκτός από το γεγονός του ότι είμαστε απλήρωτοι για πολλούς μήνες, δεν έχουμε ούτε καν τα βασικά για να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Δεν υφίσταται όρος ομάδα όταν δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό για μπάνιο και ελλειπή ιματισμό. Δεν νοείται 4 άτομα να μένουν στο ίδιο σπίτι χωρίς θέρμανση, ούτε νοείται κάθε μέρα να ψάχνουμε 10 € για βενζίνη για να έρθουμε στην προπόνηση.

Τα προβλήματα αυτά μας οδήγησαν στην ομόφωνη απόφαση να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Επειδή το πρόβλημα πλέον είναι βιοποριστικό, ζητάμε να βρεθεί άμεση λύση και καλούμε τους υπεύθυνους και όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα να σταθούν στο πλάι μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας"


Λευτέρης Αντωνακάκης