Είκοσι μέρες μένουν μέχρι την έναρξη του “Dancing with the Stars” -πρεμιέρα την Κυριακή 13 Μαρτίου εκτός απροόπτου- και το κανάλι κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τη λίστα με τα λαμπερά πρόσωπα που θα χορέψουν στον δεύτερο κύκλο του φιλανθρωπικού dance σόου.

Mία από τις πιθανές αλλαγές στο σόου είναι ότι αντί για δώδεκα dancing couples που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο, ενδεχομένως φέτος να διαγωνιστούν συνολικά δεκατέσσερα ζευγάρια.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα χορέψουν… Τον τελευταίο μήνα οι άνθρωποι της Ena Productions προσέγγισαν πολλούς διάσημους. Κάποιοι αρνήθηκαν και κάποιοι άλλοι απάντησαν θετικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λοιπόν, οι επτά από τους συνολικά δώδεκα ή δεκατέσσερις celebrities που θα χορέψουν σίγουρα στο “Dancing with the Stars” είναι οι εξής: Γιώργης Λαμπαθάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Μάρκος Σεφερλής, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Χρανιώτης, Ελεονώρα Μελέτη και Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι η οικοδέσποινα και του δεύτερου κύκλου, ενώ στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής είχαμε αλλαγή σε ένα πρόσωπο. Έτσι, η νικήτρια του “Dancing with the Stars 1” Έρρικα Πρεζαράκου θα καθήσει στην καρέκλα της επιτροπής, δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Φωκά Ευαγγελινό, καθώς αντικατέστησε την Γκαλένα Βελίκοβα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook